Palvelut

Mitä teemme? 

Checkfin auttaa asiakkaitaan Suomen viranomaisvelvoitteissa kouluttamalla ja konsultoimalla. 


Toimimme tulkkina yritysten ja viranomaisten välillä tehden vaatimuksista käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä. 


Palvelumme ovat saatavana suomeksi ja englanniksi kaikilla toimialoilla. Erityisosaamisemme

Miksi valita Checkfinin koulutukset?

ViranomaisValmis

ViranomaisValmis on tuotemerkkimme, jonka alla on kehittämiämme tuotteita ja palveluita. 

ViranomaisValmis tuotteet ja palvelut ovat valmiita kokonaisuuksia, jotka kattavat yleisimmät viranomaisvaateet ja käytännöt Suomessa toimiessa.

Koulutukset

Olemme edelläkävijöinä tuoneet yleisimmät velvoitteet opiskeltaviksi verkkokoulutusten avulla. 

Tuotamme koulutuksia myös webinaari- ja luokkakoulutusmuodossa. Lähes kaikki koulutukset ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset suoritetaan verkkokoulutusalustallamme itsenäisesti. Koulutukset on mahdollista suorittaa milloin itselle sopii parhaiten, omassa tahdissa. Koulutustarjonta on saatavilla verkkokaupassamme.

Webinaarit ja luokkakoulutukset

Toteutamme kaikki verkkokaupastamme löytyvät koulutukset webinaari- tai luokkakoulutusmuodossa. Voimme myös räätälöidä koulutuksen täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Konsultointi

Tarjoamme konsultointia suomeksi ja englanniksi aiheista: 

Konsultoinnin tueksi tuotamme seuraavia palveluita:

Lähetetyn työntekijän edustus

Suomeen työvoimaa lähettävien ulkomaisten yritysten on nimettävä edustaja, joka on sekä lähetettyjen työntekijöiden että viranomaisten tavoitettavissa koko lähetettynä olon ajan, Suomessa. 

Tuotamme lähetettyjen työntekijöiden edustaja-palvelua ja voimme toimia työntekijöiden edustajana Suomessa työskentelyn aikana.

ViranomaisValmis-prosessimalli

ViranomaisValmis-prosessimallin luomisessa tuodaan viranomaisvelvoitteiden huomioiminen osaksi yrityksen toimintamalleja jatkuvaan toimintaan. 

Kartoitamme lähtötilanteen, jonka jälkeen asiakkaalle räätälöidään toimintamalliehdotus. Myös asiakkaan omat vaatimukset sisällytetään uudistettuun prosessiin. 

Käyttöönotettu ViranomaisValmis-prosessimalli toimii loistavana riskienhallinnan työkaluna.

Palvelu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tilaajavastuuprosessin auditointiin tai yrityksen halutessa siirtyä kokonaisvaltaiseen kulkulupaprosessin hallintaan. 

Saatavana suomeksi ja englanniksi.

Kulkulupatoimisto-palvelut

Tuotamme kulkulupatoimistopalvelut ulkoistettuna palveluna. Meillä on pitkä kokemus kulkulupatoimistojen toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä sekä johtamisesta Suomen suurimpien kulkulupatoimistojen parissa. Räätälöimme kulkulupatoimistopalvelu-kokonaisuuden tarpeidenne mukaan.


Palvelu voi sisältää esimerkiksi:


Tuotamme myös kulkulupaprosessin audiointipalveluja. Auditoimme nykyisen kulkulupaprosesinne ja teemme toimintamallille parannusehdotuksen sen sitä vaatiessa. 

Maksutavat

Maksa ostoksesi turvallisesti verkkokaupassamme Visma Pay:n maksupalvelussa verkkopankin kautta, korttimaksulla tai lompakkopalvelulla. 

Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla. 

Lahjakortit

Lähes kaikki palvelumme on mahdollista saada lahjakortteina. Lunasta lahjakortit verkkokaupastamme.