Varmista, että sinä ja yhteistyökumppanisi olette ViranomaisValmis™

Ottamalla koulutuksen osaksi päivittäistä toimintaa ja edellyttämällä urakoitsijoita suorittamaan koulutuksen, varmistat, että viranomaisvaatimukset on tiedossa kaikilla toimijoilla!

Tervetuloa kanssamme viranomaisvelvoitteiden maailmaan

Viranomaisvelvoitteiden noudattaminen edistää mm. turvallisuutta, laatua ja vastuullisuutta.

Vastuullinen toimija kouluttaa ja ylläpitää henkilöstönsä osaamista. Tulevaisuuden osaajat ovat selvillä viranomaisvelvoitteista ja osaavat suunnitella sekä toteuttaa työnsä niin, että velvoitteet otetaan huomioon.


Asiantuntijayritys Checkfin auttaa asiakkaitaan Suomen viranomaisvelvoitteissa konsultoimalla ja kouluttamalla.

Opi tuntemaan vastuut ja velvoitteet käytännönläheisten ViranomaisValmis - koulutusten avulla. Koulutukset ovat loistava työkalu harmaan talouden torjunnassa. Kaikki palvelumme ovat saatavana suomeksi ja englanniksi kaikilla toimialoilla.


Byrokratian haltuunotto on intohimomme

Toimimme tulkkina yritysten ja viranomaisten välillä ja tavoitteemme on tehdä vaatimuksista käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä.

Meillä on usean vuoden kokemus Suomen rakennus- ja energiateollisuudesta eri suuruisista projekteista, kuten suurteollisuuden huoltoseisokeista. Kokemuksen kautta olemme kerryttäneet laajan osaamisen vaatimuksista Suomessa sekä alan yleisistä käytännöistä.

Olemme tehneet yhteistyötä yritysten kanssa ympäri maailman, jonka myötä meillä on vankka osaaminen vaatimusten soveltamisesta kansainvälisille toimijoille.

Erityisosaamisemme

  • Suomen viranomaisvaatimukset rakentamistoiminnassa

  • Riskienhallinta

  • Toimittajahallinta

  • Huoltoseisokit

  • Kansainvälinen yhteistyö

  • Ohjelmistokehitys

Ota yhteyttä

+358 45 853 2922

Yhteydenottolomake

Referenssit

Vastuut ja velvollisuudet rakennustoiminnassa Suomessa-verkkokoulutuksesta sanottua:

”Kurssi auttoi ymmärtämään paremmin haastavaa aihetta vastuista ja velvollisuuksista rakennustoiminnassa Suomessa. Kurssi oli jaettu pienempiin kokonaisuuksiin, joka teki oppimisesta selkeämpää ja helpotti suorituksen aikataulutusta kiireisten päivien keskelle. Vahva suositus!”

-HSEQ-päällikkö