Tietoa meistä

Checkfin auttaa asiakkaitaan Suomen viranomaisvelvoitteissa kouluttamalla ja konsultoimalla. 


Toimimme tulkkina yritysten ja viranomaisten välillä tehden vaatimuksista käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä. 


Palvelumme ovat saatavana suomeksi ja englanniksi kaikilla toimialoilla. 

Erityisosaamisemme

Marika Barrett 

Co-founder & Partner


"Olen monipuolisen työkokemuksen omaava vahva projektinhallinnan ammattilainen ja olen luonut sekä kehittänyt palveluita projektinhallintaan erityisesti rakennus- ja energiateollisuudessa.


Olen taitava johtamisessa, ryhmätyöskentelyssä ja ongelmanratkaisussa. Parhaimmillani olen tilanteissa, jotka vaativat nopeaa toimintaa päätöksenteossa."


Knoppeja Marikasta

Maarit Blomroos

Sales manager & Compliance expert


"Minulla on vahva kaupallisen alan kokemus sekä olen toiminut korkeakoulumaailmassa hallinnollisissa rooleissa. Olen ollut vastuussa huoltoseisokki-projektien palveluiden toteutumisesta ja ottanut projektien kokonaisuuden haltuun yksityiskohtia myöten.  


Olen erittäin asiakaspalveluhenkinen ja toimin luontevasti eri sidosryhmien kanssa. Haluan kehittää toimintaa aina laatu ja asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. "


Knoppeja Maaritista

Marianja Huber

Co-founder & Partner


"Olen määrätietoinen projektijohdon ammattilainen, jolla on usean vuoden kokemus rakennus- ja energiateollisuuden urakoitsijaketjujen hallinnoinnista sekä yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. 


Olen johtanut erilaisia kehityshankkeita ja vastannut kulkulupaprosessin kehittämisestä. Olen aikaansaava tiimipelaaja kansainvälisellä työkokemuksella, joka ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun. "


Knoppeja Marianjasta